Om oss

Vi på Heartly hälsar dig välkommen

Oavsett om du är en privatperson som söker kunskap, en företagsledare som vill stärka ditt team eller en organisation som satsar på förebyggande insatser, är vi på Heartly här för att vara din pålitliga samarbetspartner.

Med varje utbildning strävar vi efter att inspirera och ge dig de verktyg du behöver för att vara ett steg före när det gäller att rädda liv.

I våra omfattande kurser inom psykisk hälsa och Första hjälpen, strävar vi efter att stödja kommuner, regioner och företag i deras ambition att skapa en tryggare och mer välmående arbetsplats.

På Heartly är kompetens, kvalitet och kundservice de viktigaste grundpelarna i mötet och i leverans till kund. 100% kundnöjdhet är alltid i fokus och vi gör allt vi kan för att tillgodose och överträffa kundens förväntningar.

Varje steg du tar med oss ​​är en investering i en bättre vardag och framtid för dig, dina medarbetare och samhället som helhet. Vårt mål är att utrusta dig med kunskapen som krävs för att agera och göra skillnad när det verkligen behövs.

Bild på en ung kvinna

Emelie Danielsson

Emelie har 6 års erfarenhet som instruktör och av Första hjälpen-utrustning och Hjärtstartare. Hon har även arbetat 10 år inom olika grenar av vård och omsorg. Emelie är certifierad huvudinstruktör i Vuxen-HLR, Barn-HLR, L-ABCDE, instruktör i Stoppa Blödningen och av Karolinska Institutet certifierad MHFA-instruktör.
Bild på en medelålders man.

Peter Blom

Peter har 20 års erfarenhet som ambulanssjuksköterska och har utbildat inom HLR sedan 2007. Peter är certifierad instruktör i Vuxen-HLR, Barn-HLR, S-HLR och Stoppa Blödningen.

Varför välja oss

Expertis inom området

Vi har många års erfarenhet och certifierade instruktörer som garanterar högkvalitativa utbildningar.

Flexibla lösningar

Anpassade kurser och produktpaket som möter unika behov, oavsett om det är för små team eller stora organisationer.

Kundfokuserad Support

Vår supportteam är lättillgängligt och dedikerat att lösa eventuella problem eller frågor. Vi strävar efter att alltid ge snabba och effektiva lösningar.

Konkurrenskraftiga priser

Våra tjänster och produkter håller hög standard samtidigt som vi alltid strävar efter att erbjuda kostnadseffektiva alternativ.

Några av våra nöjda kunder

Morbi convallis metus eros, semper efficitur auctor. Etiam sit amet convallis torquent per conulorem convallis metus!
1_3
Jane Doe
Moelven
Nullam lorem ipsum dolor - arcu onsectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec tique eget sed, viverra at sapiengravida lacus nec dolor suscipit faucibus. Thanx!
1_6
John Doe
Motillo
Morbi convallis - convallis metus eros, semper efficitur auctor. Etiam sit amet convallis erat. Class aptent litora torquent conubia lorem!
1_3
Richard Green
Seven Media
From amet to lorem ipsum glavrida - convallis metus eros, semper efficitur auctor dolor glavrida.
1_1
Diana White
Seven Design Agency