Kurser

Kurser för mer trygghet, förståelse och handlingskraft

Heartly erbjuder ett brett spektrum kurser inom såväl fysisk som psykisk hälsa. Vårt utbud inkluderar Första hjälpen vid psykisk ohälsa, Första hjälpen (L-ABCDE), Vuxen-HLR, Barn-HLR och Stoppa Blödningen. Utforska våra psykisk ohälsa-kurser för en djupare förståelse och kunskap. Ta del av praktisk träning och teori för att bemästra livräddande tekniker. 

Vuxen-HLR

Hur agerar du om någon i din närhet får ett hjärtstopp? Vi går igenom hur man på bästa sätt utför bröstkompressioner, inblåsningar, använder av hjärtstartare och hanterar ett luftvägsstopp.
Läs mer

Barn-HLR

I denna kurs lär du dig barn-HLR enligt HLR-rådets riktlinjer, inklusive användning av hjärtstartare och hantering av luftvägsstopp hos barn.
Läs mer

Första hjälpen (L-ABCDE, HLR ingår)

L-ABCDE är en Första hjälpen-kurs där du lär dig hur man ingriper vid ett olycksfall eller ett sjukdomstillstånd.
Läs mer

MHFA - Första hjälpen vid psykisk ohälsa

I denna 2-dagars kurs gör vi en djupdykning i psykisk ohälsa, vi ökar vår förståelse för olika tillstånd, lär oss hur man kan känna igen tecken på olika psykiska sjukdomar och hur man med hjälp av en handlingsplan bemöter en person som inte mår bra eller som befinner sig i kris.
Läs mer

Psykisk ohälsa

I 4-timmars kursen för Psykisk ohälsa går vi igenom depression, ångest och substansbruk. Vi pratar även om självmord och vad vi kan göra om vi misstänker att någon är på väg att skada sig själv.
Läs mer

Stoppa blödningen

Vår "Stoppa Blödningen" -kurs lär dig snabbt identifiera och behandla livshotande blödningar med förband, tourniquet och sårpackning.
Läs mer