Barn-HLR

Barn-HLR

I denna kurs lär ni er hur man utför korrekt hjärt- och lungräddning anpassad efter barn enligt HLR-rådets riktlinjer. Vi går även igenom hjärtstartare, övar med övningshjärtstartare och visar vad och hur man gör om ens barn sätter i halsen, dvs får ett luftvägsstopp.

Statistik

Ca 1-2% av alla hjärtstopp utanför sjukhus drabbar barn under 12 år. Det innebär ca 80 fall varje år. För barn under 1 år är plötslig spädbarnsdöd den vanligaste orsaken och för barn över 1 år är drunkning, kvävning och trauma (olycksfall) de vanligaste. Många vet inte hur man bäst agerar om man behöver hjälpa ett barn och därför är det bra att gå en kurs i Barn-HLR.

Certifikat

Efter avslutad kurs får varje deltagare ett personligt certifikat från Heartly AB och HLR-rådet. Varje kurs tar ca 1,5-2 timmar och max antal deltagare är 12 st. 

Vi följer HLR-rådets riktlinjer

Boka en utbildning i Barn-HLR

Var det längesen du gick en HLR-kurs för barn eller har du kanske aldrig gått?
Vi erbjuder kurser för både företag/organisationer och privatpersoner. 

Barn-HLR för privatpersoner (öppen kurs)

Varmt välkommen att anmäla dig till någon av våra öppna kurser under våren. 

Datum

Plats

Järnvägsgatan 2 i Karlstad (andra våningen)

Pris

Pris per kurs: 595:- inkl. moms, inklusive inlärningsmaterial och certifikat.

Fyll i dina uppgifter och välj vilket datum som passar bäst. Betalningsinformation kommer i bekräftelsemailet efter att du anmält dig. När avgiften är betald är du helt anmäld. 
Kurskostnaden återbetalas ej förutom i händelse av sjukdom och uppvisande av sjukdomsintyg.

Barn-HLR för organisationer/företag

Vi kan komma ut till er och hålla utbildningen på plats eller så kan ni anmäla er till någon av våra planerade kurser. För att boka en Barn-HLR-utbildning, vänligen fyll i formuläret nedan. 

Pris

Pris per kurs: 6995:- exkl. moms, inklusive inlärningsmaterial och certifikat.