Hjärtstartare

 Att investera i en hjärtstartare till er arbetsplats eller förening kan vara en livräddande handling. Men det kan vara svårt att veta vilken hjärtstartare man ska välja. Nedan följer två stycken av våra mest populära hjärtstartare, men vi har fler beroende på era behov. Kontakta oss så hjälper vi er på vägen till er egen hjärtstartare. 

 

  

Lifepak CR2 Wifi - 16 995:-

En av de mest populära hjärtstartarna just nu. Med Lifepak CR2 har du möjlighet att ansluta hjärtstartaren till ett wifi och få e-postmeddelanden från den om något skulle påverka dess beredskap negativt. Den gör självtester automatisk och meddelar alltså om något skulle vara på tok. Utöver detta har den ett barnläge som ger svagare ström om hjärtstartaren skulle behöva användas på barn. Med andra hjärtstartare måste man byta till andra elektroder speciellt anpassade för barn men detta slipper du med Lifepak CR2. Den anpassar även ljudvolymen på röstinstruktionerna beroende på bakgrundsbuller och guidar vid behov användaren i utförandet av HLR. Batteri och elektroder håller i 4 år och den kommer med 8-års garanti.

 

  

Samaritan Pad 350P, inkl väska - 15 995:-

Samaritan är en av de lättaste och mest smuts- och vattentåliga hjärtstartarna på marknaden. Den är halvautomatisk vilket innebär att det finns två knappar – en on-knapp och en knapp som levererar stöten. Batteri och elektroder håller båda i 4 år och byts samtidigt vilket underlättar underhåll. Samaritan hjälper även till som HLR-guide genom att bistå med tempo för bröstkompressioner och visuellt visa när det är dags att göra inblåsningar.

Samaritan Pad 350P levereras komplett med väska, batteri och elektroder och har 8 års garanti.

 

För mer information eller beställning:

 

  070-6912070

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.